I am Pilgrim... Book No 3

Μία ανάγνωση δεν αρκεί. Το συγκεκριμένο βιβλίο μπορεί να διαβαστεί πολλές φορές και παρόλα αυτά να είναι το ίδιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό όπως και την πρώτη φορά, όπου κάθε κεφάλαιο σου κόβει την ανάσα. Διαδραματίζεται στην σημερινή εποχή με τους κινδύνους που όλοι γνωρίζουμε και με εχθρούς που όλοι έχουμε ακούσει ή δει τα τελευταία χρόνια. 

Συγγραφέας του ο Terry Hayes, σεναριογράφος και παραγωγός, ο οποίος έγραψε, σκηνοθέτησε και μου παρουσίασε μέσα στον μυαλό αυτό το φανταστικό δημιούργημα του. Κόβει την ανάσα πραγματικά, απευθύνεται σε γεγονότα που ενδεχομένως και να έχουν γίνει ήδη και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι κανείς… Και φυσικά η αφήγηση του και το στήσιμο του βιβλίου είναι κινηματογραφικό και παράλληλα υπάρχουν οι κατάσκοποι, οι πυροβολισμοί και οι απίστευτες τοποθεσίες που ο Terry (μου επιτρέπει να τον φωνάζω έτσι… του έγραψα ένα σενάριο για μια σειρά, απλά δεν το πολυδιαφημίζω… :P) επέλεξε να φέρει στη ζωή την ιστορία αυτή με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Είχα πολύ καιρό να ενθουσιαστώ με ένα κατασκοπευτικό μυθιστόρημα και παρόλο που είναι 822 σελίδες, διαβάζεται τόσο άνετα… το είχα μαζί μου και στην παραλία.

Αν θες να διαβάσεις ένα βιβλίο αυτό το καλοκαίρι, οι σελίδες του αρκούν σίγουρα. Αλλά στο υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να το αφήσεις κάτω μέχρι την τελευταία σελίδα…


Καλή Συνέχεια 

Comments